Dick Korenblek

Gelderland (Achterhoek) 

Dick Korenblek is geen onbekende in de Achterhoek. Dick: “Sinds 1998 was ik al bij de voormalige Wandelsport Organisatie Nederland betrokken bij de Avond4daagse in de Achterhoek. Zo verzorgde ik toen het drukwerk en de medailles voor de lidorganisaties. En door de jaren heen ben ik altijd betrokken gebleven bij de Avond4daagse. Ik maakte een aantal fusies mee, maar ik bleef het regionale aanspreekpunt voor de Avond4daagse. Velen in de Achterhoek kennen mij dus al”, voegt hij lachend toe.

Wat ziet Dick als zijn rol? “Ik sta altijd klaar als organisatoren vragen hebben. En natuurlijk help ik hen om, als er problemen zijn deze op te lossen.”

Dick is een Avond4daagseman in hart en nieren. “De Avond4daagse is een kans om onze jeugd kennis te laten maken met de wandelsport, want onbekend is onbemind”, licht Dick toe.

Tip van Dick
“Mijn advies is: begin op tijd met de opzet van de Avond4daagse. Zorg ervoor dat je vrijwilligers plezier hebben om te helpen en probeer de last niet te zwaar te maken. Vele handen … Dat geeft rust voor je vrijwilligers en zo helpen ze volgend jaar graag weer.”

 

Mailadres:

dickkorenblek@gmail.com


Avond4daagse-coördinatoren in de regio's