Welkom  

Ondersteuning van KWBN

Avond4daagse is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), de grootste wandelorganisatie van Nederland. Wij ondersteunen inmiddels bijna 600 lokale Avond4daagsen verspreid over heel Nederland.

De voordelen op een rij:

  • Meer zichtbaarheid
  • Het Avond4daagse gevoel
  • Ontzorgen van vrijwilligers
  • Handboek Avond4daagse (hoe organiseer je een Avond4daagse?)
  • Online inschrijven (v.a. 2019)
  • Aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering
  • Je eigen regionale Avond4daagse coördinator

Om aan te kunnen sluiten moet je organisatie een rechtspersoon (stichting/vereniging/bedrijf) zijn. Is dat (nog) niet het geval, dan kunnen wij je ook hiermee op weg helpen.

 

Meer zichtbaarheid

Met het Avond4daagse promotiepakket geef je jouw evenement zonder veel inspanning meer zichtbaarheid. Sluit je je bij ons aan, dan kun je zonder extra kosten gebruik maken van dit pakket. Het Avond4daagse promotiepakket bestaat uit diverse producten die vooraf, tijdens en na het evenement van waarde zijn. Denk aan posters, flyers, startkaarten, routepijlen, wandeldiploma’s, stickervellen en vrijwilligersspeldjes. Voorbeelden van al onze producten kun je vinden in de promomap of op onze website: www.avond4daagse.nl/organiseren.

Meer zichtbaarheid betekent meer deelnemers. Wij zorgen ervoor dat je Avond4daagse ook online goed vindbaar is. Je kunt daarom (zonder extra kosten) de beschikking krijgen over een professionele eigen website. Ook wordt jouw evenement opgenomen in de wandelagenda, op www.avond4daagse.nl dé nr. 1 Avond4daagsewebsite.

 

Het Avond4daagse gevoel

Daarnaast ontwikkelden wij de officiële KWBN Avond4daagse medaille. Deze zilveren en gouden medailles zijn ontworpen speciaal voor kinderen. Het is de ultieme beloning na het leveren van een topprestatie. Als lidorganisatie kun je de medailles voor een aantrekkelijk bedrag bestellen. Je krijgt ze dan op het door jou gewenste adres thuisbezorgd. Je kunt zelfs tijdens je Avond4daagse nog medailles bestellen! Na de eerste avond weet je immers exact hoeveel medailles je nodig hebt. Bestel je vóór 23.59 uur, dan wordt de bestelling twee dagen later tussen 09.00 en 12.00 uur op locatie afgeleverd.  

 

Ontzorgen vrijwilligers

De organisatie van een Avond4daagse brengt veel geregel met zich mee. Graag helpen wij jou daarbij. Medailles en promotiemateriaal kun je eenvoudig online bestellen. Zij worden op iedere gewenste locatie bezorgd.

Ook bieden wij een collectieve aansprakelijkheids-, ongevallen-, en rechtsbijstandsverzekering aan. Dat scheelt je regelwerk én kosten. Informatie over Avond4daagse gerelateerde onderwerpen ontvang je regelmatig via de speciale Avond4daagse nieuwsbrief. Met dit aanbod nemen wij in ieder geval deze zorgen uit handen en is dit altijd goed(koper) geregeld. Tot slot staat er bij vragen altijd een regionale Avond4daagse-coördinator voor je klaar.

 

Handboek Avond4daagse

Sindskort kunnen aangesloten Avond4daagsen beschikken over een Handboek Avond4daagse. Hierin staat precies hoe je van A tot Z een Avond4daagse kunt organiseren. Het staat bordevol handige tips en advies die het organiseren van een Avond4daagse makkelijker maken. 

 

Online inschrijving

KWBN kijkt voortdurend hoe ze haar aangesloten organisaties verder kan helpen. Daarom ontwikkelden wij een online inschrijfsysteem. In 2019 kunnen aangesloten Avond4daagsen gebruik maken van dit gebruiksvriendelijke en betaalbare inschrijfsysteem. Het systeem is naar wens samen te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om per inschrijving meerdere personen aan te melden. 

 

Aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering

Aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering voor al je vrijwilligers en verkeersregelaars. Meer info over verzekeringen vind je hier.

 

Je eigen Avond4daagse-coördinator

Iedere Avond4daagse heeft een regionale Avond4daagse-coördinator die al je vragen kan beantwoorden