home  > organiseren  > promotie

Het promotiepakket

Het promotiepakket
Zoals je op de homepage voor organisatoren hebt kunnen lezen, ontvangen bij KWBN aangesloten organisatoren een uitgebreid promotiepakket. Dit pakket maakt van je Avond4daagse een gegarandeerd succes! Zelfs een eigen website ontbreekt niet. 

Dit jaar is het mogelijk om je eigen digitale posters en flyers te ontwikkelen geheel in de huisstijl van Avond4daagse. Onderstaande Word-sjablonen kun je hiervoor gebruiken. Je kunt deze vervolgens aanleveren bij een drukker of uitprinten bij de lokale copyshop. Als je de bestanden hebt geopend, klik je vervolgens op "Bewerken inschakelen" en kun je aan de slag gaan!

Poster A3

Poster A4

Flyer

Bestellen promotiemateriaal 2018
Ben je al aangesloten bij KWBN? Bestel dan nu via onderstaande link het promotiemateriaal voor 2018!

Bestelformulier promotiemateriaal 2018 

 

Officiële KWBN Avond4daagse medaille

De officiële KWBN Avond4daagse medaille is in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe serie past bij het beeldmerk Avond4daagse en is gericht op kinderen. Het is een vrolijke en kleurrijke medailleserie waar wij trots op zijn! De officiële nieuwe serie loopt tot en met nummer 25 en kost € 2,15 per stuk (inclusief btw). Hieronder kun je afbeeldingen vinden van alle nummers:

Officiële KWBN Avond4daagse medaille serie

Officiële KWBN Dagmedaille
Sommige Avond4daagsen geven deelnemers de optie om één dag deel te nemen. Zij ontvangen een dagmedaille. Een afbeelding vind je hieronder:

Officiële KWBN Dagmedaille

Bestellen KWBN Avond4daagse medailles
Ben je al aangesloten bij KWBN? Bestel dan nu via onderstaande link de officiële KWBN Avond4daagse medailles!

Bestelformulier KWBN Avond4daagse medailles

Heb je vragen over het organiseren van een Avond4daagse, neem dan contact op met één van onze Avond4daagse-coördinatoren in de regio.